Oldtimer Kiállítás

Oldtimer Kiállítás Békéscsabán_Gyula_2012.03.15-17

Autós kiállítás

2012. március 15. – 2012. március 17.
Oldtimer Kiállítás

Mint azt önök is tudják, 2003-óta rendezünk járműipari rendezvényeket a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban. Az önök által talán legismertebb rendezvényünk az „Autó-Motor Show”, melyet 2010-ben rendeztünk meg utoljára. Úgy gondoljuk, hogy egy új típusú rendezvénnyel lehet a járművek iránt fogékony emberek érdeklődését kiszolgálni a továbbiakban. 2012-ben a régi rendezvényt egy új típusú, nosztalgia rendezvény váltja le, „Oldtimer Kiállítás”néven. A nagy sikerű (30.000fő feletti látogatottság) budapesti „Oldtimer Show” vidéki, tavaszi fordulóját 2010-től rendezzük meg vidéki városokban. 2011-ben Kecskemét volt a helyszín. 2012-ben a rendezvényt Békéscsabára hozza az Oldtimer Show Kft. Az időpont: március 15-17. (hosszú hétvége!) A kiállítás mind a három napon reggel 9-től 18 óráig tart nyitva. A kiállításra a tavalyi áron lehet belépőjegyet vásárolni: felnőtt jegy 2.000Ft, gyerek jegy 1.000Ft (3 éves kor alatt a belépés díjtalan. Jegyeket elővételben a békéscsabai Tourinform irodában lehet megvásárolni (Bcs. , Szent I. tér 9. tel.:441-261), vagy a helyszínen a rendezvény nyitvatartási idejében. A belépőjegyek Üdülési Csekkel is megvásárolhatók!

A kiállítás tematikája a következő: a sportcsarnok küzdőterén a veterán autók és külföldi veterán motorok lesznek kiállítva. A bejárati aulában magyar motorok lesznek kiállítva. A bejárat előtti díszburkolatos téren lesz elhelyezve a vendéglátás és az autószalonok szabadtéri kiállítása. A füves területen a gyerekek részére quad és kisautó pályák lesznek kialakítva.
Remélhetőleg nagy érdeklődésre számíthat a kiállítás, hiszen ilyen rendezvény még nem volt Békéscsabán. Az Oldtimer Kiállítás a világszínvonalú budapesti Oldtimer Show vidéki kistestvére. A kiállításon több mint 90 db válogatott veterán ritkaság lesz bemutatva, korabeli zenei aláfestéssel és korabeli ruhákkal körítve. Lesznek 100 évnél is idősebb veterán autók és motorok. „Igazi autók fából és vasból!”

Sok szeretettel várja az Oldtimer Show Kft. március 15-17-ig a nosztalgiázásra vágyókat Békéscsabán.
Tisztelettel: Kiss Tamás szervező

Kezdési időpont: 9.00-18.00

Helyszín: Városi Sportcsarnok
5600 Békéscsaba, Gyulai út
www.oldtimershow.hu

 

 

A bejegyzés kategóriája: 2012 március
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.