Pálinka Út

2012.08.03,10,17,24,31.
Pálinka Út

14:00 Indulás a Várkert kapujától (Kossuth u. – Kőhíd)
14:30 Érkezés Békéscsabára, az Árpád Pálinkatanyára. A vendégek megismerkedhetnek, illetve elsajátíthatják a pálinka készítésének és fogyasztásának minden csínját-bínját, hamisítatlan Csabai Házi Kóstolóból részesülnek (3×2 cl pálinka kóstolása, csabai kolbásztál, házi szörpök). A kóstolóprogram során próbára tehetik magukat a virtuális vadászati programmal.
17:00 Érkezés a Békési Pálinka Centrumba, ahol minden a szilva jegyében történik: szilvapálinkás köszöntő, vizuális séta egy szilváskertben, pálinkatrezor. A pálinkák mellé szilvanektárt és szilvalekváros papucsot kínálnak.
19:00 Indulás vissza Gyulára, ahol az út utolsó megállójaként Báró Harruckern János korát hűen tükröző Pálinka kóstolóházba látogatnak el. Az elméleti tudás megszerzését követi a gyakorlati ismeretek szélesítése, azaz a pálinka kóstolás. Mindeközben kemencében sül a kenyérlángos…
21:00 Érkezés a kiindulási helyre. (Kossuth u. – Kőhíd)

Minimum létszám: 8 fő

Belépő: Részvételi díj: 11 000 Ft/fő. Jegyek válthatóak a Tourinform Irodában vagy a szállásadónál, jelentkezés csütörtöki napokon 14.00 óráig.
Helyszíne: Gyula – Békéscsaba – Békés – Gyula
www.visitgyula.com

A bejegyzés kategóriája: 2012 augusztus
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.