Rondella-esték

2012.08.28.
Rondella-esték

18.00 Bábika Játszóház
19.00 Gasztronómiai est – Gyulai sült kolbász
19.30 Torony Band koncertje
20.00 a KT Kvartett jazz műsora

Kolbászkészítés
A kolbász kicsontozott disznótarjából, dagadóból, vagy 25-35 %-os zsiradékanyag pl. szalonna hozzáadásával lapockából, combból készül. Kolbász készítéséhez a disznóhússal együtt marhahús, vadhús is felhasználható. A kolbászkészítés módjainak leírásánál az adalékanyagok – fűszerek, só – megadott mennyisége mindig a kicsontozott színhúsra értendő.

A rendezvény ingyenes!

Helyszín: Gyulai Rondella – Várkert
www.visitgyula.com

A bejegyzés kategóriája: 2012 augusztus
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.